#Metoo - avagy a ribanctársadalom következményei
2017. november 04. írta: Szabinae

#Metoo - avagy a ribanctársadalom következményei

A #metoo hashtagnek hála egyre többen merik elmondani azt, hogy bántalmazták őket, vagy ismerik egyáltalán fel, hogy nem normális, amit vele tettek, és hogy ők is áldozatok... Erről korábban ITT írtam. 

sugar-daddy-main-1000x701.jpg

Viszont ne felejtsük el, hogy annak a bizonyos éremnek két oldala van, és mi nőneműek sok hímneműben ültettük el  azt a gondolatot, hogy a Nem Igen-t jelent, és hogy valójában könnyen kaphatóak vagyunk. Hála a ribancnemzedéknek. Ne haragudjatok, de ezt másként nem tudom szebben mondani. Tudjátok, hogy kikről is beszélek pontosan.

Onnan ismerhetők fel, hogy nekik a kiszemeltben csak a belső értékek számítanak, értem ez alatt a bőrülést, és a Rolexet, és többször teszik szét az aktuális sugardaddynek a lábukat vagy cuppantják le őket egy útért vagy a luivutontáskáért, mint azt gondolná az ember.

penuz.gif

Ezen a szomorú "trenden" a  legális legyél te is kitartott ribanc közvetítő oldal, akarom mondani sugarbaby oldal, sem javít. Sőt! Észrevettétek, hogy azóta drasztikusan megnőttek a nyaralós, fancy táskás, kocsis, órás instaposztok? A munkásélet szépsége. Lassan csak egy új vaginára is befeküdhet a plasztikára a melle, a feneke, az orra, és a szája után persze. A kötelező póthajról már ne is beszéljek.

Szóval az ilyen életképtelen egyedek sok mindenről tehetnek, hisz miattuk megszokták mind a magyarok, mind az ide látogató külföldiek, hogy a magyar lányok gyönyörűek és könnyen is kaphatóak. Szeretnek "cicázni" velük, hogy még többet le tudjanak róluk húzni. Élvezik, hogy taperolják őket, és ezáltal elültetnek egy olyan magatartásmodellt a pasikban, hogy ez egy normális ismerkedési mód. Nem. Nem az, de az ilyen jellegű nőszemélyek ezt élvezik. Élvezik, hogy utánuk füttyögnek, és még hergelik is pluszban őket, ha nem kapnak elég hangos "jó a segged" beszólást. Biztos találkoztatok már Ti is ilyennel... 

A Férfi ismerőseim rendre panaszkodnak az ilyen lények miatt, hogy egyszerűen nem találnak maguknak értelmes, nem anyagi javakra bukó nagybetűs Nőt. 

tenor_1.gif

Szóval köszi Sugardaddy, köszi ribancok sugarbabyk. Peace!

 

Nem, nem azt mondom, hogy ez ok a nemi erőszakra, és a zaklatásra, de nem is segít a csökkentésén, ha ennyi agyhalott szexmunkás jár-kel az utcán alig ruhákban....

Most nem akarok ezzel senkit sem megbántani, mert a kurvák között is van olyan, aki egy rossz helyzetből menekülve, egyetemi tandíjra, családi tartozásra költi a keresetét, viszont mint fentebb írtam, mindennek két oldala van. 

Sok az ostoba ribanc, de rengeteg a gyökér pasi is.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');