Louis Vuitton álomszép arany ékszerekkel repít az őszbe
2022. augusztus 25. írta: Szabinae

Louis Vuitton álomszép arany ékszerekkel repít az őszbe

A Louis Vuitton mint azt már tudjátok, nem csak ikonikus kiegészítőket, ruhákat és cipőket kreál, hanem az ékszer piacra is berobbant 2004-ben.

Az Empreinte Jewelry Collection 2022 nevet viselő ékszerkollekció az első kalandokat és a személyes felfedezéseket kutatja, s tárja fel. Francesca Amfitheatrof idén igazán merész és modern 18 karátos sárga, fehér vagy rózsaszín arany ékszerekkel kápráztatja el a márka kedvelőit, melyek a tisztelegve a divatház előtt férfi és női ékszereket is tartalmaznak. Különlegessége, hogy minden egyes eleme hordható önmagában, vagy kombinálhatóak egymással. Természetesen, mint minden LV kollekcióban, itt is fellelhetőek a márkára jellemző emblematikus jelzések.

louis_vuitton_a_lomsze_p_arany_e_kszerekkel_repi_t_az_o_szbe_blogozine_blog_hu2.jpeg

„Az Empreinte segítségével a Louis Vuitton egy karakteres ékszerkollekciót képvisel, amely tiszta vonalakkal és ragyogó vonásokkal ódákat ír az utazáshoz.” 

A kollekciót Annemarieke Von Drimmelen divatfotós fotózta Anna Ewers szupermodellel a főszerepben.

„Georges Vuitton által 1896-ban tervezett erőteljes LV kezdőbetűk és virágos monogramok megtalálhatóak ebben a kollekcióban. Az átlapolt gyűrűk és karkötők a szeretteink közötti kapcsolat allegóriái, és a Maison legendás poggyászát rögzítő bőrszíjakhoz hasonlítanak. Az emblematikus négyszirmú virág univerzális vonzerejét a modern talizmánokként megjelenő medalionok és az egyes mozdulatokat könnyedén követő karkötők zsinórjai fejtik ki. A sokoldalúság egy hosszú nyakláncban fejeződik ki, amely könnyen átalakul többszálú karkötővé vagy egymásra rakott nyaklánccá. A formás karika fülbevaló és a gyémánttal kirakott rózsaszín arany fülmandzsetta geometriai erőt fejleszt, hordható önmagában vagy lehet kombinálni is.” 

louis_vuitton_a_lomsze_p_arany_e_kszerekkel_repi_t_az_o_szbe_blogozine_blog_hu1.jpeg

Természetesen a kampányképek mellé egy hangulatos kampányvideó is készült:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');