A Furla bemutatja első biológiailag lebomló bőrtáskáját
2023. február 27. írta: Szabinae

A Furla bemutatja első biológiailag lebomló bőrtáskáját

A fenntarthatóság egyre nagyobb szerepet nyer a divat terén. A Furla, mely a minőségi bőrből készült termékeivel híresült el a fenntarthatóság, és a környezetvédelem jegyében bemutatta a márka első biológiailag lebomló bőrből készült táskáját, az Unica Furla Earth Limited Editiont, melynek darabjait az ezredvégi moziban, kultikus filmekben és tévésorozatokban szereplő történelmi nők ihlették.

a_furla_piacra_dobja_elso_biolo_giailag_lebomlo_bo_rta_ska_ja_tblogozine_blog_hu9.jpg

A Cyclicával együttműködésben készült táska kampányában Irina Shayk szupermodell látható, akit Koto Bolofo divatfotós fotózott.

A kampány a kortárs elegancia és Furla kiváló kivitelezésének ünnepe.

Az Unica Furla Earth Limited Edition tiszteli az évtized diverzifikáló elemét, és kísérleteket tesz a fenntartható gyártási folyamatokkal, új bőrgyártási technikák alkalmazásával.

Az Oleum®-nak, a Cyclica által gyártott biológiailag lebomló bőrvonalat azonosító márkának köszönhetően az Unica Furla táskák körkörös mintát követnek a gyártás során.

A bőrök, amelyekből Oleum® lesz, nyomon követhetőek, és olyan európai farmokról származnak, amelyek az élelmiszeripar melléktermékeit használják fel. A táskák az olajgyártásból származó szennyvízzel növényi cserzést kapnak. A szerves származékból származó festés olyan összetevőkből származik, mint a kukorica, a spirulina, a fakéreg és a páfrány, amelyek az előállítási folyamat középpontjában állnak, és mentesek a szintetikus anyagoktól és nehézfémektől.

A táska színpalettáján a mélyfekete és a tiszta fehér mellett organikus színek találhatók, a mogano-tól (lilától) a mais rosáig (rózsaszínig), a spirulinától (azúrkék) a clorofilláig (zöldig).

Az Unica Furla Earth Limited Edition február 23-tól lesz elérhető világszerte a Furla.com oldalon és a kiválasztott zászlóshajó üzletekben.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');