A kismamáknak is jár a romantika!
2016. szeptember 19. írta: Szabinae

A kismamáknak is jár a romantika!

A Nők vágynak a filmekben látott romantikára, mert igenis érzékeny lelkek vagyunk mindannyian, akik már egy kis csokitól, vagy egy új cipellőtől is boldogok tudnak lenni.

Kismamaként ez hatványozottan igaz. Ilyenkor kell elvinnie a kispapának egy igazi régimódi randevúra a kismamát. Kihasználni minden pillanatot, amikor még "kettesben" vannak...

Várandóság alatt a hormonok megviccelnek, egyik pillanatban sírunk, másikban nevetünk, a harmadikban pedig frusztráltak vagyunk saját testünktől. Az állandó pisilést pedig már ne is említsük, szóval ilyenkor felejtős a manapság oly divatos overáll. Senki sem szeret 20 percenként egy szál cicire vetkőzni.

A mostani fotózás témája a romantika volt. A modellünk Sophie volt, a MADmoiselle divatmárka gyönyörű várandós tervezőnője.

A fotókat Panamy készítette. Szerintem gyönyörűen ragadta meg a várandós szépséget, a várakozás izgalmát egy cseppnyi bizonytalansággal fűszerezve.
sophie_hm_1.jpg

sophie_hm_3.jpgimg_8058.JPG

Ruha és bőrdzseki: H&M
Fülbevaló: Ékszermánia


Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot! ;)

Kövess Facebookon is!

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');