Ezek a legdögösebb fehérneműk karácsonyra
2017. december 11. írta: Szabinae

Ezek a legdögösebb fehérneműk karácsonyra

Így december elejére az összes fehérnemű márka előrukkolt a karácsonyi kollekciójával, és egytől-egyig gyönyörűre sikeredtek. Az pedig, hogy ki melyik márkát választja, az már egyéni döntés, kényelem, fazon, illetve árfüggő.

Én személy szerint imádom a Women’secret, az Intimissimi, és a többi márka fehérneműit is, mivel nekem nincsenek túl nagy elvárásaim a finom anyagon, illetve a kényelmen kívül a fehérneműk kapcsán.

Egy szép fehérnemű nem véletlenül népszerű ajándék a szerelmesek, házaspárok között, hiszen nem csak a megajándékozott, hanem az ajándékozó is örömét lelheti benne. Mutatjuk a legnagyobb márkák ünnepi kollekcióit!

Intimissimi

Az olasz márka múzsája, Irina Shayk visszatért, és még magával hozott olyan nagybetűs NŐ-ket, akikkel együttesen tudják képviselni a márka hitvallását, a #insideandout -t . Ana Ivanovic, professzionális teniszező, Ella Mills szakács, illetve Dakota Johnson színésznő mellé Magyarországból Weisz Fanni csatlakozott még be.

Kattints a képre és lesd meg a kampányképeket:

Women’secret

A Women'secretnek idén ismét magyar származású modell a kampány arca, ugyanis Elsa Pataky mutatta be a spanyol fehérneműmárka legújabb, limitált kiadású téli kollekcióját, amit a kifinomultság és a kettősség jellemez: egyszerre használja az áttetsző, csipkés anyagokat és a vastagabb szövetrészleteket.

Kattints a képre és lesd meg a kollekciót:

Victoria's Secret

A karácsonyi darabokat Elsa Hosk, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Taylor Hill, Jasmine Tookes és Romee Strijd prezentálja 5 különböző téma ( a Dazzle, a Shimmer, a Sparkle, a Sizzle és a Shine) köré felépítve.

Kattints a képre és lesd meg a kollekciót:

Triumph

A Triumph idén két igazán valódi nővel készítette el a kampányképeit, ugyanis például Liv Tyler, és Julianne Moore lettek az arcai. A 40 éves, illetve az 56 éves színésznő fiatalokat is kenterbe verő anyagot hoztak létre, melyből csak úgy süt a báj és a nőiesség.

Kattints a képre és lesd meg a kollekciót:

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');