OMG! II. Erzsébet királynő a Londoni Fashion Week-en Anne Wintour mellett
2018. február 21. írta: Szabinae

OMG! II. Erzsébet királynő a Londoni Fashion Week-en Anne Wintour mellett

Idén úgy gondolom, hogy kijelenthetjük: Divattörténelmet írtunk. Ugyanis II. Erzsébet királynő, az Egyesül Királyság 91 éves uralkodónője részt vett Richard Quinn 2018-as őszi bemutatóján. Az első sorban ült  Anna Wintour és Caroline Rush, a British Fashion Council vezérigazgatója között. És élvezte.

Eddig imádtam a királynőt a stílusa és persze a Trónok Harca rajongása miatt, de nem számítottam arra, hogy valaha is feltűnik a London Fashion Weeken. És díjat is ad át.

ii_erzsebet_london_fashion_week_blogozine_3.jpg

"A Hebridák Tweedjétől a Nottingham csipkéikig ez és természetesen a Carnaby Streetig a divatipar már évek óta híres a kiváló kézművességről, és továbbra is világszínvonalú textileket és élvonalbeli, gyakorlati dizájnokat gyárt" - mondta a királynő. . "Az iparnak, és az örökségemnek, illetve mindazoknak, akik hozzájárultak a brit divathoz, szeretném bemutatni ezt a díjat új, fiatal tehetségekért."

A díjat Andrea Kelly tervezte, az a nő, aki a királynő stílusát alakította ki az elmúlt 26 évben felismervén a stílus szerepét mind a társadalomban, mind a diplomáciában.

Caroline Rush, a British Fashion Council vezetője elismerte II. Erzsébet királynő szerepét, mint divatikon és az iparágra vonatkozó úttörő hatását, amikor felment a pódiumra, hogy átadja a díjat a nyertesnek. "Őfelsége, igazán nagy megtiszteltetés, hogy itt van, és támogatja a brit divatot" - mondta Rush.

A díjat évente egy olyan brit divattervező nyeri el, aki olyan fenntartható divatot teremt, ami egyedi, és stílusos. Idén pedig ez a személy nem más, mint Richard Quinn, aki személyesen II. Erzsébettől vehette át díjat.

Még több fotót a galériában. Kattints a képre!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');