Ilyen 2 hétig Ázsiában hátizsákkal utazni!
2017. március 06. írta: Szabinae

Ilyen 2 hétig Ázsiában hátizsákkal utazni!

2 hét hátizsákkal egyedül, nőként nekiindulni a Ázsiának merész lépés, de  Reni, a volt évfolyamtársam vagány csaj és belevágott. Az ő története következik, és azt mondja, hogy kellettl hozzá némi bátorság, de akkora élményben volt része, hogy megérte bátornak lenni és belevágni!

reni10.jpg

Hostelben aludni és mident magadnak megszervezni, elsőre ijesztőnek hangzik, de az egyedül utazás szépsége, és az, hogy megtanulsz kreatívnak lenni és ismeretlenekkel barátkozni, az felbecsülhetetlen.

A hostel pedig csak akkor ciki, ha még nem próbáltad. Általában értelmiségi, inspiráló fiatalokkal van tele, akiknek van legalább egy olyan sztorija, ami jobb mint amit a neten olvashatsz.

Az egyik legmeghatározóbb utastárs az a 60 éves, lett származású nagyi volt, aki a 11 unokáját és a 4 gyerekét hátrahagyva eljött egy hónapra kalandozni. Délkelet-Ázsia pedig tele van kanadai, amcsi, oz (ausztrál) fiatallal, úgyhogy garantált, hogy találsz valakit, akivel együtt programozhatsz.

Ha eleged van a többi külföldiből, akkor arra is van lehetőség, hogy a helyiekkel ismerkedj, a tricklis, a taxis, a hozzád csatlakozó 12 éves idegenvezető, a szakács vagy a pultos. Hihetetlenül sokat dolgozó, kedves, segitőkész és romantikus emberek a fülöpszigetekiek, táncolnak, nevetnek, énekelnek, a hely pedig fantasztikusan szép úgyhogy érdemes elmenni, amig nincs tele turistákkal!

reni3.jpg

reni4.jpg

reni5.jpg

reni6.jpg

reni1.jpg

reni8.jpg

reni2.jpg

reni7_1.jpg

reni9.jpg

Nincs közel, elég macerás a repülőút, de megéri.

Egyedül utazni pedig jó. Próbáld ki!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');