Mindenmentesen is gyönyörűen!
2016. szeptember 16. írta: Szabinae

Mindenmentesen is gyönyörűen!

Manapság egyre jobban teret hódítanak a bio, organikus mindenmentes termékek mind a gasztronómiai, mind a szépségipar területén. Amit én személy szerint nagyon díjazok.

Bár be kell valljam, hogy ritkán találkozok tényleg olyan szuper termékekkel, amiket meg is szeretek közülük és a későbbiek során is szívesen használom.

organic_cosmetics_ns_lead.jpg

Most ezeket mutatom be Nektek.

Deó:

Phi krémes dezodor: Egy szóval jellemezném: A legjobb. Egy igazi MUSTHAVE darab. Nagyon jó kiszerelése van (tubusos) és emiatt nem csak nem megy kárba egy cseppje sem, hanem a shea vaj alapnak köszönhetően pihe puha bőrünk is lesz tőle. Nem tömiti el a pórusokat sem, szóval ne arra számíts, hogy ez egy izzadásgátló csodadeo, hanem arra, hogy nem leszel büdi és nem mérgezed a tested aluminiummal.

Kismamáknak és extra érzékenyeknek kifejezetten ajánlom!

Lush hintőpor alapú dezodor: Ebből a feketét volt szerencsém tesztelni. Fekete színe ellenére bátran lehet fehér felsőt felvenni. Eredetileg férfiaknak lett tervezve, de én is használom pasi cuccokat nő létemre. Aktív szén és szódabikarbóna az alapja. Az izzadtságot kicsit összegyűjti, és ő sem tartalmaz alumíniumot.

deo_lush.JPG

Hajra:

Lush BIG: Tengeri sós, és az én hosszú hajamat is sikerült vele megmosni. Nagyon jó a texturája, nem tapad és isteni illatot hagy maga után. Fejradírozó plusz funkcióval is bír, szóval így nyár végén mindenképp próbáld ki. Használd a szilárd BIG kondícionálóval. Itt olvashatsz róla még többet.

Levendulás Yamuna: Pumpás kiszerelés, folyékony állag és finom levendula illat jellemzi. Praktikus használni, és jól tisztít.

Tengeri sós hajpermet (Lush): Finom illata van, és könnyen lehet formázni a vékonyabb szálú hajat. Az enyém göndörítővas használat után 1 órával is szögegyenes, szóval ezt a terméket könnyebben kezelhető hajú emberek elmondása alapján válogattam be.

aszpirin6.jpg

Krémek:

Bőrnyugatató kiütésűző Phi krém: Nagyon jó! Az ekcémát és a különböző allergiás kiütéseket is szépen kezeli! Eddig a sztteroidon kívül ez segített a legtöbbet, mivel nem csak kezeli, de csökkenti is azokat. Tubusos kiszerelésben kapható.

Lush Dream Cream: Csodakrém. Nagyon jó állaga van. Nyugtatja és hűsíti az irritált bőrt és karban tartja az ekcémás tüneteket. Korábbi írásunkban még többet megtudhatsz róla!

Yamuna ligetszépeolajos testápoló: Bőrfeszesítő testápoló pumpás kiszerelésben. Könnyen felszívódik és nagyon finom illata van.

Phi Mangóvajas testápoló: Bőrnyugató és hidtatáló krém, ami szintén pumpás kiszerelésban kapható. Nagyon kevés kell belőle és jól szívódik. Az irritált bőrt nyugtatja és az e-vitaminnak köszönhetően bőröregedés gátló hatása is van.

Arcra:

Nourish hiarulonsavas termékei! Minden bőrtítpusra van külön családja. Jól szívódik és tényleg van benne hiarulonsav, mert 1 nap használat után már látaható az eredmény. Tele van emelett pakolva mindenféle vitaminnal, antioxidánssal és különböző organikus hidratáló olajokkal.

Phi hidratália arckrém: Hialuronsavval, meggymagolajjal és selyemproteinnel veszi fel a harcot a ráncok ellen. Alapvetően egy ránctalanító termék, de 30 körül már lehet használni. Jól hidratálja a bőrt és könnyen felszívódik.

Pandhys virágvizek: Nagyon jó kiszerelében kaphatóak különböző illatokban. Nekem a levendulás a kedvencem. Teljesen természetesek és fantasztikus illatuk van!

Radírok:

Lush ajakradír. Erről korábbi cikkemben bővebben is olvashattok. Imádom!

Kókuszos kézradír Lush: A 2 évestől a nagymamáig mindenki rajong érte a családban. Az illata valami mennyei. Nem az a nagyon durva kézradír, tehát a gyerekek is nyugodtan használhatják. Pihe puha bőrünk lesz tőle és még órakkal a használat után is érezhető az illata. A gyerekeket idézve: Nem akarok többet kezet mosni, mert ez olyan finom!

radir.jpg

 

Remélem hasznosnak találtátok összefoglalómat.

Ti használtok natúr kozmetikumokat?

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot és kövess minket Facebookon is!

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');