Palvin Barbi hivatalosan is Lagerfeld lány lett!
2017. október 07. írta: Chanelola

Palvin Barbi hivatalosan is Lagerfeld lány lett!

Ismerjétek meg #TeamKarl fiatal és tehetséges kreatívjait! Ebben a sorozatban betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és megismerhetjük azoknak az influencereknek a munkásságát, akik az aktuális mozgatórugói a kultikus KARL LAGERFELD brandnek. - Olvashatjuk a Karl.com-on.

Ebben a részben Palvin Barbara került a nagyítók alá. Amióta 13 évesen felfedezték őt az utcán, karrierje tündérmesébe illően ívelt felfelé, ahogy az megvan írva. Arca ott szerepelt a top top divatmagazinok címlapjain, alakját pedig a legnevesebb kifutókon csodálhattuk meg a leggyönyörűbb ruhakölteményekben. De mindezt már tudjátok. Ahogyan azt is, hogy mindazok ellenére, hogy titulusa már egy jó ideje szupersztár státuszba lépett, barátságos személyisége és pozitív, inspiráló kisugárzása mit sem veszített vonzerejéből.

Ismerjétek meg egy kicsit jobban! - Írja a Karl.com oldal a legfrissebb cikkében.

Szabadidejében imád focizni, magyar népdalokat énekelni és filmezni. Mindemellett aktívan  és lelkesen frissíti az instagram profilját, ahol 6.8 millió követő várja nap mint nap a betevő feedet.

Éppen ezért képviselheti legújabb tagként a #TeamKarl csapatot.

Jellemezd magad kicsit a Karlizmus jegyében!

PB: Mindig olyan dolgot szeretek a legjobban csinálni, amit azelőtt még soha nem csináltam.

Karl nem tud létezni a napszemüvege nélkül. Neked mik a must-have darabok a gardróbodban?
PB: Az én must-have darabjaim a bőrdzsekim, egy vagány póló és az edzőcipőm! A kedvenc kiegészítőim pedig a napszemüvegek és a táskák.

Mi nyugtat meg és mi tesz őrültté?
PB: Alapjáraton szenvedélyes vagyok, de emellett nyugodt és összeszedett, amikor munkáról van szó. A barátaim és a családom körében azonban ha elengedem magam, igazán meg tudok őrülni!

Jellemezd a személyes stílusod!
PB: Casual chic - hétköznapi sikk.

Beszéljünk a táskákról. Steppelt vagy klasszikus?
PB: Abszolút steppelt! Ezek a kedvenceim, mert ezek illenek a legjobban a stílusomhoz.

Melyik a kedvenc városod? És miért?
PB: Budapestet és New Yorkot mondanám, de nem tudok a kettő között választani. Mindkettőt egyformán, de különböző okokból szeretem. De Budapest a szülővárosom, úgyhogy emiatt mindig is az első helyen fog szerepelni a szívemben.

Mi lehetne szerinted a #TeamKarl mottója?
PB: Az önbizalom a legjobb outfit. Viseld és birtokold!

Forrás: Karl.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');