Ezek voltak a legdögösebb Valentin-napi fehérneműk
2019. február 19. írta: Szabinae

Ezek voltak a legdögösebb Valentin-napi fehérneműk

Elmúlt a Valentin-nap, és össze tudtam Nektek szedni a különböző márkák legdögösebb kollekcióit, amit eme alkalomra dobtak piacra. A dögös domina szerkóktól kezdve a szexi csipkecsodákig mindig meg fogtok találni. Bodyk, melltartók, és falatnyi bugyik mutatkoznak be főleg vörösbe öltözve Nektek. Csak győzzétek görgetni őket.

Jó nézelődést :*

HONEY BIRDETTE

A karácsonyi dögös kampány után most a  #NOTYOURVALENTINE ejt rabul minket. Kifejezetten jó ötlet egy szál semmiben Ducatira ültetni a modellt egy kampányban. :)

Sarah Stephens egy  Los Angeles-i vintage restaurációs motorkerékpár-galériában - Heroes Motors-ban - pózolva mutatja be az idei valentin-napi kollekciót, melyet a  Florian Semanaz örökített meg.

A képre kattintva Te is gyönyörködhetsz bennük:

VICTORIA'S SECRET

A Victoria's Secret újra visszatért nagy örömünkra a szexi kampányképekhez Valentin-nap alkalmával. Remélem megtartja ezt a jó szokását. A dögös fehérneműk mindig jó választásnak számítanak, hisz ez az, melyet nem csak a nők, de a férfiak is élveznek.

Az idei kampány képeket sötét háttér előtt, vad sminkben és kócos hajjal fotózta Russel James olyan hatást keltve, mintha az angyalok éppen most keltek volna fel.

Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Romee Strijd, Elsa Hosk és Josephine Skriver igazán kitettek magukért, és bámulatos anyagot hoztak végre újra össze a VS csapatával.

De nem csak a kampányképek sikeredtek dögösre, hanem a katalógus fotók is, ugyanis Palvin Barbit is viszontláthatjuk pár szexibb darabban a Victoria's Secret honlapján.

Kattints a képre és jó nézelődést :)

RIHANNA - SAVAGE x FENTY

Az énekesnő Valentin-napi kollekcióját saját magán is prezentálta. Szexi, merész darabokat láthatunk minden alakra tervezve, hiszen már a korábbi kollekcióknál is szempont volt az, hogy ne csak a vékony Nők találják meg a álmaik fehérneműjét, hanem a teltebb alkatúak is.

Kattints a képre a kollekcióért:

INTIMISSIMI

Az olasz fehérernemű óriás idén is elkápráztatott minket a kifinomult csipkecsodáival. Álomszép darabokat láthattok mindenféle fazonban, és kombinációba. Melltartóban, bugyikban, és bodykban itt sem lesz hiány.

Kattints a képre a kollekcióért:

 A dögös domina szerkó vagy falatnyi csipkecsoda volt a befutó idén? Szerintem mind a kettő, hisz tökéletesen megférnek egymás mellett.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');