Az angyalok újra bevetésen a Victoria's Secret Dream kollekciójában
2024. augusztus 05. írta: Szabinae

Az angyalok újra bevetésen a Victoria's Secret Dream kollekciójában

Készülj rá, hogy beleszeress a Dream kollekcióba! Megérkezett ugyanis a Victoria's Secret a 2024-es Dream kollekcióval! A márka ennek örömére visszahívta a legikonikusabb angyalait, Candice Swanepoel-t, Behati Prinsloo-t és Taylor Hillt, hogy együtt ragyogjanak a többi modellel, Mayowa Nicholas-sal és Devyn Garciával.

A gyönyörű képeket az olasz fotós, Angelo Pennetta készítette egy angol kastélyban. A végeredmény pedig egy álomszerű, meseszerű világ, ami tökéletesen passzol a szuper nőies fehérneműkhöz.

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted a legújabb fehérneműtrendeket. 

Minden darab úgy lett tervezve, hogy a benned rejlő istennőt érezhesd magadban. A Dream Angels melltartóktól a csipkés fűzőkig és bugyikig minden megvan, amire vágysz. És ne felejtsük el a puha, műszőrme kabátokat, a lebegő köpenyeket és a fodros felsőket, amik még különlegesebbé teszik az egészet. A színek is álomszerűek: pasztell rózsaszín, levendula és visszafogott árnyalatok.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A SZEXI SZETTEKET:

A modellek táncolnak a kastélyban Jamiroquai "Canned Heat" című slágerére a kampány kisfilmjében. Ez a tökéletes keveréke az elegánsnak és a játékosnak. A Victoria's Secret újra megmutatta, hogy ők a fehérneműkirálynők!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');