Victoria's Secret bemutatja a forró nyári trendeket!
2024. augusztus 11. írta: Szabinae

Victoria's Secret bemutatja a forró nyári trendeket!

victorias_secret_bemutatja_a_forro_nya_ri_trendeket_cover.jpg

Készülj fel, mert a Victoria's Secret felforrósítja a nyarat a legújabb kampányával, melyben Paloma Elsesser és Jill Kortleve mutatják be a szexi szetteket. Zora Sicher fotóin a modellek a napsugarakban fürdőznek, és ami még vagányabb, hogy ők maguk válogatták össze a legújabb Victoria's Secret darabokat a fotózáshoz!

A csipke, a kivágások és a feltűnő, vagány minták tökéletes harmóniát alkotnak a farmernadrágokkal és a cargo nadrágokkal, és így egy friss, laza összhatást láthatunk. A Dream Angels kollekció finom csipkéjétől a lenyűgöző Very Sexy hálóingig és szatén rövidnadrágokig minden darab stílust és érzékiséget sugároz. 

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A SZETTEKET:

Evanie Frausto hairstylist varázslata a könnyed, tengerparti hullámokkal, valamint Marcelo Gutierrez sminkes természetes és friss sminkje igazi nyári hangulatot teremt.

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted a legújabb fehérneműtrendeket. 

Az  elsöprően szexi tengerparti környezetben készült kampány az új Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum kampány folytatása, szóval izgalmakból nincs hiány!

 

Készülj fel, hogy lenyűgöz a Victoria's Secret legújabb kollekciója, és szexisen ragyoghatsz egész nyáron!

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');