Ízig-vérig csajos edzőtábor? Igen!
2017. április 13. írta: Szabinae

Ízig-vérig csajos edzőtábor? Igen!

beautycamp_05.jpeg

Hétvégén volt szerencsém belesni egy igazán nőcis edzőtáborba, ahol nem csak az alakjukat formálták a Nők, hanem arról is tanulhattak, hogy mik is azok a szuperfoodok, illetve hogy mit és hogyan kell(ene) enniük edzés előtt/közben/után.

Szóval egy komplex szépítő és okító táborral volt dolgom.

A Beautyrobicról már korábban is írtam, de felelevenítem nektek az ezzel kapcsolatos élményeimet:

Maga az edzésforma könnyűnek néz ki, és azt mondod rá, hogy áhh ezek a csajok csak rázzák a seggüket. Mi ebben a pláne? 

(Margó is ezt hitte, és a Díványon meg is írta, hogy félig kipurcant a könnyűnek hitt edzésen)

Az a nehéz a Beautyrobicban, hogy nem csak rázzák, hanem edzők és gyógytornászok alakították ki a mozdulatokat úgy, hogy fogyasszanak, formáljanak és nem utolsó sorban az izületeket is kíméljék mindeközben.

Az óra maga egy felforrósított teremben zajlik félhomályban. Ami azért jó, mert a meleg hatására az izmok sokkal jobban nyúlnak és ezáltal formálhatóbbá is válnak. A csajok az óra elején speciális Beautyrobic olajjal kenik be a kényes részeket, ami serkenti a zsírbontás és elősegíti még jobban a fogyást.

beautycamp_03.jpeg

A félhomály pedig a Nők lelkének szól. Őszitén! Ki szeret éles fehér fényben edzeni? Úgy, hogy tudja, hogy van rajta egy kis felesleg, amit le kell dolgozni... Senki. Kifejezetten flusztáló. Legalábbis számomra, de javítsatok ki, ha tévedek.

Itt szó sincs ilyenről. Sőt. A legtöbben alaktól függetlenül sportmelltartóban és naciban tolják, mert magával ragadó az óra hangulata és nem érzi magát feszélyezve senki. Főleg, hogy itt csak és kizárólag Nők lehetnek. Nincs egy kukkoló Férfi tekintet sem. Nincs lenéző pillantás a misz tökélyektől. Önmaga lehet az ember és felszabadultam kínozhatja magát.

Visszatérve a táborra: A résztvevők 3 óratípust is ki tudtak próbálni: A Beautyrobic-ot, a Beautycore-e és a Beautysense-t.

A Beautyrobic gyorsabb, pörgősebb és ez az alapja a másik kettőnek is.

A Beautycore egy lassabb, "gyógytornászabb" verzió. Itt a mélyizmok erősítésén és a Beautyrobic gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanulásán van a hangsúly. Labdákat is használnak közben.

A Beautysense egy egészen friss műfaj. A táborban debütált először. Itt a helyes nyújtást tanulhatják meg a részvevők és a persze a Beautyrobic-os hatások sem maradnak el (alakformálás és fogyás).

A táborban a BeautyCsajok kaptak szupi ajándékcsomagot is, amiben a következők voltak:

  • Coolmax hűsítő Sport törölköző
  • Csakcsajok csipkés fehérnemű
  • Peak Dietella (diétás Nutella)
  • Viwa vitaminvíz
  • Speciális Beautyrobic olaj és különbőző Beautyrobicos kiegészítők (toll, hűtőmágnes és jegyzetfüzet)

beautycamp.jpeg

Összegezve szerintem egy jó kis csajos táborról van szó, ami nem csak a testet formálja, de a női léleknek is jót tesz, hisz felszabadít, és magabiztossabbá is tesz. Ami valljuk be nem utolsó szempont a mai komplexusokkal teli világban...

A hűsítő Sport törölköző pedig hab azon a bizonyos tortán, ugyanis ezzel végképp ki lehet bírni a közel 30 fokos termet, mert végig hűsítő hatást fejt ki, és ezáltal sokkal több plank belefér abba a bizonyos "1" percbe ;)

beautycamp.jpg

 A tavalyi táborról ITT olvashatsz!

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');