3 szuper mozgásforma, amit otthon végezhetsz a testi-lelki egészségedért!
2020. március 19. írta: Szabinae

3 szuper mozgásforma, amit otthon végezhetsz a testi-lelki egészségedért!

yoga.jpg

A vírus miatt sorra zárnak be az edzőtermek, de nem a mozgás szerelmesei szerencsére most sem maradnak torna nélkül, ugyanis az edzők, és a termek alkalmazkodtak a kialakult helyzethez, s online streamelve tartják meg az órákat.

Ami fantasztikus, hisz innen is látszik a tenni akarás, és a közösség ereje.

Az otthoni sporthoz nincs is másra szükséged, mint egy laptopra/tvre, és egy tornaszőnyegre.

STREAM EDZÉSEK:

Beautyrobic | Core | Sense

Én Beautycore és Beautysense órákra jártam az elmúlt jó pár évben edzeni, és megmondom őszintén rettentően hiányzott, ahogy bezárt a terem a közösség biztonsága érdekében, de szerencsére megoldották, s keddtől online is lehet velük együtt tornázni. Az edzés típusok külön napokra vannak szétbontva, melyekről a brand facebook oldalán lehet tájékozódni.

Jóga

Szintén nagy népszerűségnek örvendő sport, melyek átmozgatják az izmaidat, s elcsendesítik az elmédet. A legtöbb nagyobb jóga terem szintén elindította az élő videós óra tartásokat, melyek időpontjáról a termek facebook oldalán lehet tájékozódni.

És YogasecretsbyAnna óráit tudom ebben az edzésformában ajánlani.

ONLINE EDZÉSEK

Amennyiben tudsz, és szeretsz is online, egyedül edzeni, akkor szuper edző videókat lehet találni különböző tematikák szerint szétosztva magyar, és angol nyelven is youtube-on.

Bármelyiket is választod, jól teszed, hogy mozogsz, hisz a rendszeres mozgás mind az izmaidra, mind az egészségre pozitív hatást gyakorolnak!

Ezek közül szerintem a legkeményebbeket Kollár Kata tartja. (érdemes a Harcosképző FB csoportjának tagja lenni)

Illetve Kovács Rami csinál még szuper otthoni edzős videókat:

MEDITÁCIÓ

Rettentően fontos dolognak tartom a rendszeres meditációs gyakorlatokat. Sokkal könnyebben tudod ezt a helyzetet kezelni, amennyiben rendszeresen meditálsz!

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');