A Versace fürdőruha kampánya az olasz partokra repít minket
2021. május 30. írta: Szabinae

A Versace fürdőruha kampánya az olasz partokra repít minket

versace_a_la_vacanza_2021_blogozine_blog_hu_cover.jpg

A Versacera oly jellemző stílus, és színvilággal érkezett meg az olasz luxus márka La Vacanza Mini címet viselő fürdőruha kampánya, melyet a festői olasz Liguria partjain fotózott Camille Summers-Valli divatfotós. 

A La Vacanzában minden megtalálható a fürdőruhától és a selyemingektől kezdve a tengerparti kiegészítőkig. Az egész kollekcióban a Greca motívum látható különböző olyan óceán témájú mintákkal együtt, mint például a  tengeri kagyló, vagy tengeri csillag. 

A barokk mintáktól a Medusa fején át az élénk színekig az egész kollekció nagyon Versace és nagyon nyári :)

versace-la-vacanza-campaign-lookbook_2021_blogozine_blog_hu_3.jpg

Néhány nappal a La Vacanza indulása előtt Donatella Versace megosztotta egy olyan Instagram-bejegyzést, amely tele volt kék egekkel, kék óceánnal, kék hullámokkal. "Munkám révén szeretem minél több kékkel színezni a világot" - írta Instagramon.

Megosztotta, hogy ez a kedvenc színe, mert a szabadságot jelenti számára.  A legújabb kampányban is ez a szín dominál. 

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG AZ EGÉSZ KOLLEKCIÓT:

Donatella Versace a következőt nyilatkozta a kampánnyal kapcsolatban: "Ezzel a forgatással valami szórakoztatót szerettem volna létrehozni, amely megragadja a nyaralás, a vakáció miliőjét. Mindannyian hiányoljuk az utazást. Hiányzik az az izgalom, hogy máshol vagyunk, találkozunk a barátokkal és megosztjuk az élményeinket másokkal. A nyári élmények végtelen lehetőségét foglalják magukba. A szabadságot, és azt, hogy élvezzük az életet."

A La Vacanza Mini kapmányának modelljei Evie Harris, Blésnya Minher, Rozanne Verduin, Simone Bricchi, Lucas Barski és Loic Namigandet voltak. A hajakért Patti Bussa, a sminkért pedig Luca Cianciolo felelt.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek forrása Versace

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');