Franciak sikk a strandokon? Környezettudatos luxus a Chloé x ERES kollekciójában
2023. május 11. írta: Szabinae

Franciak sikk a strandokon? Környezettudatos luxus a Chloé x ERES kollekciójában

A Chloé és az ERES összefogtak, hogy egy lenyűgöző fürdőruha- és kiegészítő-kollekciót alkossanak, s bűvöljenek el minket Nőket. A két ikonikus francia márka együttműködése a gyönyörű mediterrán térségből merít ihletet, és számos olyan dizájnt tartalmaz, amelyek tökéletesek a medence melletti pihenéshez,  a strandoláshoz, és a partmenti sétákhoz is. 

chloe_x_eres_swim_2023_blogozinr_blog_hu12.jpg

A Chloé x ERES Swim 2023-as nyári kollekciója számos stílust tartalmaz, a finom részletekkel díszített bikiniktől kezdve a merész kivágású egyrészes fürdőruhákig.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG AZ ÖSSZES FÜRDŐRUHÁT:

 A kollekció egyik fénypontja a Peau Douce-ból készült fürdőruha. A Peau Douce egy forradalmian új második bőrszövet, amely egyesíti a rugalmasságot, a kényelmet és a tartósságot, szóval abszolút game changer anyagnak számít. Ez az innovatív anyag ricinusolaj alapú poliamidból készül, és azt ígéri, hogy egész nap kényelmesen és magabiztosan lehet benne strandolni.

További fürdőruha kampányokat IDE kattintva tudtok még nézni.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: ERES

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');