A nőket ünnepi a Monday Swimwear fürdőruha kollekciója
2022. március 17. írta: Szabinae

A nőket ünnepi a Monday Swimwear fürdőruha kollekciója

A Monday Swimwear tavaszi / nyári kampányában az álomszép Rio de Janeiro híres Ipanema strandjára repülünk, és színes, mintás fürdőruha trendeket láthatunk Tina Kunakey modell közreműködésével. A képeket Morgane Lay készítette a kampányhoz.

monday_swimwear_ss_2022_blogozine_blog_hu.jpg

A kollekcióban bandeau felsők, bikinik, klasszikus tangák és egyrészes fürdőruhák találhatóak. A Monday Swimwear első körben az új Pistachio Wave és Ivory Crochet árnyalatait fogja bevezetni számos sziluettben és mix and match variációban, majd ezt követik a gyönyörű Sangria & Snake színváltozatok márciusban.

 KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A FÜRDŐRUHÁKAT:

"A Monday Swimwearnél arra törekszünk, hogy minden formában és méretben megünnepeljük a női formát, és fürdőruháinkkal önbizalmat keltsünk közösségünkben. Amikor kiválasztottuk márkánk arcát az tavasz / nyári kampányhoz, akkor Tina jutott eszünkbe újra és újra. Régóta csodáljuk őt. A természetes szépségét és nőiességét, és büszkék vagyunk arra, hogy vele partnerek lehetünk márkánk útjának ezen fontos mérföldkövében."  - mondták a kampányról a Monday Swimwear társalapítói, Natasha Oakley és Devin Brugman.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Monday Swimwear

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');