Anyák napjára hangolva a Victoria's Secrettel
2022. április 26. írta: Szabinae

Anyák napjára hangolva a Victoria's Secrettel

Májushoz közeledve egyre több márka jelenik meg az Anyák napi csomagjaival, termékeivel, s ez nincs másképpen a Victoria's Secret háza táján sem. A meghitt képeken a márka ikonikus modelljei láthatóak a szeretteik körében. 

Anyák, testvérek és gyerekek pózolnak a kampányképeken, melyeket ismét Zoey Grosman fotós örökített meg.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG ŐKET:

Brooke Shields a lányával, Grier Henchy-vel, Abby Champion a testvérével Baskinnal, és édesanyjával Laurával, Paloma Elsesser az édesanyjával, Anedra-val és nagymamájával, Audrey Shockly-val, Hari Nef az édesanyjával, Robin Clebnik-kel, Chanel Iman a lányaival, Calival és Cassievel, Yumi Nu a testvérével Natalie Nootenboom-mal, és édesanyjukkal Kana Aoki Nootenboom-mal, Lais Ribeiro pedig a fiával Alexandre-vel látható szatén pizsamákba, szettekbe, kényelmes gyapjú kapucnis pulcsikba, és persze fehérneműbe öltözve ezeken a meghitt hangulatú kampányképeken.

"Nem számít, hogy anya vagy, vagy hogyan alakult az életed, izgatottan ünnepeljük a sokrétű kapcsolatokat, amelyek valódi szeretetet szülnek."

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Fotók: Victoria's Secret

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');