Mihalik Enikő nagykövet lett!
2017. október 05. írta: Chanelola

Mihalik Enikő nagykövet lett!

mihalik.png

A magyar topmodell a belváros Aria Hotelben található Harmony Spa Budapest nagykövete lett. Az együttműködést jótékonysági akcióval együtt jelentették be a nők jólétét és egészségét zászlajára tűző, szeptember 18-24. között zajló Women’s Wellness Week apropóján. 

A spa szolgáltatásainak igénybevételével pedig a Mosoly Alapítványt támogatták a vendégek. Ez azért is fontos, mert az alapítványok támogatottsága csökken, mivel a NAV magánszemélyeknek számára is megcsinálja az adóbevallást, így az adakozásra felajánlható 1% elveszik :/

Kevesen tudják, hogy a magyar kozmetikai módszerek és a bőrgyógyászati szakismereteket is adó képzések valóban egyedülállóak. A természetes és a kémiai eredetű alapanyagok keverése, testre szabott alkalmazása, és a kíméletes, kézzel végzett tisztítás is magyar specialitás. Utóbbit más országokban jellemzően géppel végzik.

Mihalik Enikő, a New York-ban élő magyar szupermodell, a hazai kozmetikai szakértelem tisztelőjeként rendszeresen a Harmony Spa-ban kezelteti az arcát, ha Budapesten jár.

"A kezelés eredménye a sminkesemet is meglepte. Büszke vagyok rá, hogy ilyen világszínvonalú szolgáltatás élvezhető Budapesten, ezért örömmel mondtam igent a felkérésre, hogy nagykövetként saját szépségipari tapasztalataimmal is gazdagítsam a Harmony Spa Budapest szakmaiságát." - mondta el Mihalik Enikő.

A masszázsok és testkezelések mellett a kozmetikai részlegen a leginnovatívabb anti-ageing és lifting kezelések  is megtalálhatóak :)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');