Megérkezett Carolina Herrera Very Good Girl Glam illata, amely óda a nőiesség erejéről
2022. március 22. írta: Szabinae

Megérkezett Carolina Herrera Very Good Girl Glam illata, amely óda a nőiesség erejéről

Nincs olyan Nő, aki ne ismerné Carolina Herrera Good Girljét, és annak változatait, kollektor kiadásait. Az új parfüm ezúttal a Very Good Girl illatot egészíti ki intenzív, zamatos cseresznye akkorddal. Az arca természeteses Herrera Good Girl-je, Karlie Kloss.

herrera_very_good_girl_glam_blogozine_blog_hu5.jpeg

Az édes és sós kontrasztokkal a Very Good Girl Glam parfüm megtestesíti azt a kettősséget, amely a Good Girl család minden illatának kulcsa.

A Very Good Girl Glam a rózsával és vetiverrel játszik. A parfümöt tehát az intenzív cseresznye fejjegyek határozzák meg ezt az illatot, míg az újrahasznosított rózsavíz felerősíti a női szívet. A fenntartható forrásból származó vetiver és vanília bourbon alapja fokozza annak mélységét és kontrasztot kölcsönöz. A keserű mandula pedig már csak egy kellemes ráadás, melynek köszönhetően a végeredmény egy fenomenális illatorgia.

herrera_very_good_girl_glam_blogozine_blog_hu1.jpeg

Üvegcse tekintetében is történt változás, ugyanis cseresznyevörös külsőt öltött a Very Good Girl Glam. 

Carolina Herrera szerint a "Very Good Girl Glam parfüm egy óda a nőiesség erejéről – egy rettenthetetlen és ragyogóan merész illat, amelyet csillogó cseresznye illata és tűsarkú üvege határoz meg."

herrera_very_good_girl_glam_blogozine_blog_hu4.jpeg

A Very Good Girl Glam illat parfümörei Quentin Bisch, Louise Turner és Shyamala Maisondieu parfümőrök voltak.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');