Őszi varázslat a For Love & Lemons fehérnemű kollekciójával
2024. szeptember 13. írta: Szabinae

Őszi varázslat a For Love & Lemons fehérnemű kollekciójával

A For Love & Lemons 2024-es őszi fehérnemű kollekciója a fényűző francia Rococo-korszak pompáját idézi meg. A kollekcióban megjelenő darabok, mint a finom csipkés teddyk, virágmintás slip ruhák és bájos bloomerek, a klasszikus elegancia és modern nőiesség tökéletes kombinációját képviselik.

KATTINTS A KÉPRE A SZEXI SZETTEKÉRT:

A színpaletta lágy rózsaszínekből és fehérekből áll, melyet fekete bársony masnik és finom horgolt csipke tesz még különlegesebbé. A stylist, Ashley Glorioso, légies harisnyákkal és tollas kiegészítőkkel varázsol még több nőiességet a darabokba, amelyek a kollekció valódi csillagai.

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol megnézheted a legújabb fehérneműtrendeket. 

Ez az őszi kollekció a márka lélegzetelállító korábbi kollekcióját követi, újraértelmezve újfent a fehérnemű fogalmát. Ha valami igazán különlegesre vágysz idén ősszel, ez a kollekció neked való!

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');