Íme a  Honey Birdette Bodyguard kampánya
2019. augusztus 07. írta: Szabinae

Íme a Honey Birdette Bodyguard kampánya

Ha azt hittétek, hogy az augusztus ennél forróbb nem lehet, akkor még láttátok a Honey Birdette legújabb fehérnemű kampányát. A képeken újfent Sarah Stephens szerepel, ám ezúttal nem egyedül, hanem egy görög istenekből álló férfi koszorúval körbevéve.

A Bodyguard névre keresztel kampány 9 kollekcióból áll a klasszikus csipkés daraboktól kezdve, a dominás szetteken keresztül az utcai viseletre szánt darabokig.

Színvilágban a fekete-fehér dominál, ám vörös, lila, kék, és leopárd mintás szexi darabok is megtalálhatóak a palettán. A vállnélküli és a push-up darabok kulcsfontosságúak, míg a formák kombinációja bőségesen duzzadó nyakkivágásokkal, csábító hevederekkel és formára illeszkedő sziluettekkel bír. 

A napfényes Los Angeles városában fényképezett kampány az ausztrál születésű amerikai állampolgárságú modell titkos Beverly Hills-i menekülőútját mutatja be a felettébb jóképű biztonsági kísérettel.

Kattints a képre és nézd meg a teljes kampányt:

Fotós: Florian Semanaz | Modell: Sarah Stephens |Férfi modellek: Kyle Kriesel, Lucas Bloms, Taylor Miller, Trey Baxter, Zach Dare | Haj: Charles Dujic |Smink: Jose Corella | Videó: Gemma Louise May, Spencer Byam-Taylor

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Ezek is érdekelhetnek:

Valentin - nap | Honey Birdette

Ezek voltak a legdögösebb Valentin-napi fehérneműk

Inamorata kampány

Íme az Inamorata kampánya Emily Ratajkowsky-val

Palvin Barbara | Sports Illustrated

Íme Palvin Barbara képei a  Sports Illustrated 2019-es kiadványából

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');