Valódi Nőkkel érkezik a Victoria's Secret legújabb kampánya
2022. február 15. írta: Szabinae

Valódi Nőkkel érkezik a Victoria's Secret legújabb kampánya

Nem is kellett sokáig várni az újabb Victoria's Secret kollekcióra, már meg is érkezett összesen 6 különböző sziluettel. Ezúttal is gondolt minden méretre a fehérneműóriás, mivel a méretek 32A-tól 40DDD-ig, valamint XS-től XXL-ig terjednek, ami azért valljuk elég széles termékpalettának számít melltartó téren.

A Love Cloud elnevezést kapó kollekció a kényelemre helyezi a hangsúlyt. A legpuhább tapintású melltartókat találhatjuk meg a legújabb darabok között, melyeket 18 különböző Nő mutat be. A kampányban nem csak modellek, hanem hétköznapi hősök - tűzoltók - is szerepelnek.

victorias_secret_love_cloud_kampa_ny_2022_blogozine_blog_hu11.jpeg

A Love Cloudban a demi-től a push-up-on át a lounge és sportos viseletig minden megtalálható klasszikus fekete-fehér, lila színekben és merész állatmintás verzióban.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A TELJES KOLLEKCIÓT:

A kampány szereplői név szerint: Adut Akech, Devyn Garcia, Taylor Hill, Hailey Bieber, Imaan Hamman, Valentina Sampaio, Sofia Jirau, Shalom Harlow, Paloma Elsesser, Sabina Karlsson, Jill Kortleve, Miriam Blanco, Gia Kelsey modellek,  Celilo Miles, Nez Perce törzs, vadvidéki tűzoltó, Jailyn TK, Pilates oktató, Maryanne Elizabeth, művész, Sylvia Buckler, anya/kiegészítő tervező, Yacine Ndaw, gyártási koordinátor

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');