Ezek a legdögösebb fehérneműk karácsonyra! | 2019 Holiday
2019. november 24. írta: Szabinae

Ezek a legdögösebb fehérneműk karácsonyra! | 2019 Holiday

 Az ünnepi fehérnemű kollekciók az év legjobban várt kampányai közé tartoznak, mivel mi Nők egyszerűen imádunk szép fehérneműt húzni. A karácsonyi darabok pedig mindig különlegesek, és gyönyörűek. A fehérnemű pedig nem véletlenül számít az egyik legnépszerűbb ajándéknak a szerelmesek, házaspárok között, hiszen ez az az ajándék, amiben nem csak a megajándékozott, hanem az ajándékozó is örömét lelheti :)

Mutatom is a legnagyobb márkák ünnepi kollekcióit!

FOR LOVE & LEMONS X VICTORIA'S SECRET

A kollaborációs darabok szexi csipke melltartókat, strasszos díszítésű melltartókat és magas derékú bugyikat, és persze kényelmes pamut darabokat is tartalmaznak. A fotókat Zoey Grossman készítette Ophelie Guillermand, Solange van Doorn és Tami Williams hármasáról.

Kattints a képre a kollekcióért:

AGENT PROVOCATEUR

Charl XCX egy mechanikus bika tetején pózolva mutatja be a fehérnemű márka karácsonyi kollekciójának legújabb darabjait cowboy kalapban, és lasszóval kiegészítve. Nektek hogy tetszik ez a stílus az Agent Provocateurtől?

Kattints a képre a kollekcióért:

INTIMISSIMI

Chiara Ferragni a főszereplője a karácsonyi kampánynak, melynek az Intimissimi Land nevet adták. Csipke csodák, szatén szépségek, bodyk, kimonók, és szettek érkeztek az idei évben is. 

Kattints a képre a kollekcióért:

HUNKEMOLLER

Doutzen Kroes és a Hunkemoller újra álomszép kollekcióval rukkoltak elő.  Csipke fehérneműk, camisole felsők, szexi bodyk, harisnyatartók, és dögös szettek jellemzik a legújabb darabokat.

Kattints a képre a kollekcióért:

HONEY BIRDETTE

Az ausztrál márka idén is elhozta újra az erotikus, szexi szetteket, a fűzőket, és latex kiegészítőket. Egytől-egyig olyan darabok, amiket az ember lánya nem éppen egy fehérnemű boltban talál meg, hanem egy 18+os shopban. 

Kattints a képre a kollekcióért:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');