Így nézz ki csábítóan Valentin-napkor ;)
2022. február 08. írta: Szabinae

Így nézz ki csábítóan Valentin-napkor ;)

Mi Nők imádjuk a sminkeket. A rúzsokat, a szempillaspirálokat, a szemfesték palettákat. Szeretjük nézni, ahogy a tükörben megjelenik az az énünk, amelyiknek az adott alkalommal érezni szeretnénk magunkat.

Mert a smink fegyver. Egy maszk, mellyel felvértezetjük magunkat.

A Szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap egy különleges alkalom minden évben. Ilyenkor szexibbnek, dögösebbnek, magabiztosabbnak szeretnénk magunkat érezni.

A smink szerepe a szerelmesek ünnepén ennek megfelelően a dögös irányba tolódik el. Előkerülnek a szebbnél szebb színek, a csábítás apró eszközei. A rúzsok, a szempillaspirálok, és a szemhéjpaletták ilyenkor csábításra készülnek. S persze a lehető legtartósabb módon, hisz panda szemekkel, és ajkakkal nem igazi randi est a randi est.

A szexi valentin-napi smink része a vörös rúzs, de a szerelmesek ünnepe miatt érdemes egy extra tartós, nem kenődős verziót választani eme jeles alkalomra.

Én a Maybelline SuperStay Matte Ink tartós matt folyékony rúzsát ajánlom erre. Egyrészt hihetetlenül tartós, nem kenődik, másrészt rengeteg árnyalat közül lehet választani.

maybelline-superstay-matte-ink-tartos-matt-folyekony-ruzs_13_1.jpeg

Kényeztető hidratáló selymes hatást a Bobbi Brown Statement Lips szettjével lehet a leginkább elérni.

Három különböző szexi árnyalatot rejt a csomag magában:

  • Luxe Lip Color Retro Coral Luxus rúzs hidratáló hatással
  • Luxe Lip Color Retro Red Luxus rúzs hidratáló hatással
  • Luxe Lip Color Sunset Orange Luxus rúzs hidratáló hatással

Ahogy fentebb is írtam a rúzs mellett nem elhanyagolhatóak a pillák, és a smink többi része sem. Szerencsére a különböző ajándékszettek nőknek hatalmas segítséget nyújtanak ebben, és a táskába bedobható méretű sminktermékkel segítik az est sikerességét.

valentinnapi_csomagok_blogozine_1.jpg

A következő szettek MUST HAVE -ek a tartalmukat illetően:

Bobbi Brown Love & Go Szett

Csoda pillákért felelős szempillaspirál, szemceruza, hidratáló rúzs, és lemosó található a csomagban egy cuki neszeszerben.

Tartalma: Long-Wear Cream Shadow Stick hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben 0,9 g + Smokey Eye Mascar dúsító szempillaspirál 6 ml + Mini Crushed Lip Color hidratáló rúzs 2,25 g + Mini Soothing Cleansing Oil gyengéden tisztító olaj 30 ml + Bobbi Brown kozmetikai táska

Lancome Hypnôse Drama ajándékszett

Szintén a pillákra kihegyezett szettet láthatunk szemceruzával és lemosóval.

Tartalma: Hypnôse Drama tömegnövelő és szempilla-elválasztó szempillaspirál 6,5 ml + Bi-Facil szemlemosó minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml + Le Crayon Khôl 0,7 g

Shiseido Benefiance ajándékszett

A márka best of arcápolási termékei sminkekkel kiegészítve egy elegáns kozmetikai táskában összeszedve a Benefiance szett.

Tartalma: Benefiance nappali és éjszakai krém a ráncok ellen 30 ml + Benefiance éjszakai krém a ráncok ellen 30 ml + dúsító szempillaspirál 11,5 ml + szemceruza 4 in 1 0,8 g + matt púderes ajakrúzs 4 g + szájkontúrceruza 1 db + bőrélénkítő arcra és szemre 4,8 g + Ultimune energizáló és védő koncentrátum 15 ml + kisimító és feszesítő maszk szemre. 

Smashbox Photo Finish Prime ajándékszett

A márka primerét, és smink fixálóját tartalmazó csomag és szuper választás lehet.

Tartalma: Photo Finish Smooth & Blur Primer kisimító sminkalap 30 ml + Photo Finish Vitamin Glow ragyogást adó primer 13 ml + Photo Finish Weightless Setting Spray make-up fixáló spray 30 ml

pexels-dan-cristian-pa_duret_-1377034.jpg

Sminkre fel Szépségeim, és boldog Valentin-napot Nektek!

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo: Courtesy of brands, Pexels.com

Szponzorált bejegyzés

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');