Kim Cattrall fehérnemű modellnek állt Kim Kardashiannak
2023. október 24. írta: Szabinae

Kim Cattrall fehérnemű modellnek állt Kim Kardashiannak

A Szex és New York óta tudjuk, hogy nem csak Carrie tudja, hogy mi a jó szex, hanem Samantha is tisztában van vele mitől is dobják el az agyukat az ellenkező nem tagjai. Legyen szó szexi szettről, illatról, vagy kacér pillantásról, ő mesterien csábít.

Ezúttal a 67 éves színésznő Kim Kardashian által alapított SKIMS alakformáló termékeinek modelljének állt, és be kell vallanom, hogy eszméletlenül jól áll neki. A színésznőn az ikonikus Soft Lounge hosszú ujjú ónix ruha látható, amely kifinomult megjelenést kölcsönzött számára.

A „Best of Skims” elnevezésű sztárokkal tűzdelt kampányban Kim Cattrall mellett Coco Jones, Hari Neff, Nelly Furtado és Lana Condor láthatóak, akik kecsesen magukra öltötték a márka legkelendőbb darabjait, és saját stílusukra igazították. 

A SKIMS legújabb kampánya lehetővé teszi, hogy minden nő megmutassa, hogy is ő igazból szó szerint önbizalom és egyedi stílus szövetébe csomagolva. A SKIMS minden testtípust és személyes preferenciát kielégít, és gondol minden Nőre.

A Skims híres a hírességektől hemzsegő kampányairól, amelyek promócióiban folyamatosan szerepelnek olyan sztárok, mint Ice Spice, SZA, Brooke Shields, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Landon Barker, Simona Tabasco és Beatrice Grannò. Így közeledve az ünnepi időszakhoz a rajongók alig várják, hogy ezúttal kit fognak SKIMS-ben látni.

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');