SKIMS újdonságok őszre: Melltartók és alakformáló fehérneműk minden méretre!
2022. október 24. írta: Szabinae

SKIMS újdonságok őszre: Melltartók és alakformáló fehérneműk minden méretre!

Kim Kardashian neve alatt fémjelzett SKIMS gyorsan népszerű és keresett márkává vált, mivel a mindennapi Nőt célozza meg. A kampányai számos, változatos hátterű nőt is meg tudnak szólítani, s bárki el tudja magát képzelni bennük. Felvehetjük elegáns ruha alá, és a hétköznapokra is.

Ebben a bejegyzésben két újdonságot is hoztam Tőlük Nektek:

Egyrészt megjelent a SKIMS  őszi/téli Glam nevet viselő alakformáló kollekciója, mely idén Kim Kardashian archívumának vintage darabjaiból merített ihletet. Elsőként Onyx fekete színben érhetőek el, majd később bővülni fog a színskála a már megszokott nude színekkel is.

Másrészt megérkezett a SKIMS melltartó kampánya is, melyben olyan sztárok mutatják be a Nők igényeire szabott fehérneműket, mint Brooke Shields, Cassie, Becky G, Chelsea Handler, Indya Moore és Juliette Lewis.

A kampány fő üzenete a súlytalan, láthatatlan kényelem a keblek számára is, s célja hogy minden nő jól érezze magát a melltartójában, de ami még fontosabb, magabiztosan. 

Azt szeretnék, hogy minden nő jól érezze magát a melltartójában, de ami még fontosabb, magabiztosan.

A kampány számos, változatos hátterű nőt is bevon, kiemelve a melltartókollekciót, amely a súlytalan kényelemről és formáról szól. Kim Kardashian, a SKIMS alapítója célja, hogy megünnepelje több millió dolláros SKIMS márkájának univerzális vonzerejét, és azt az érzést érje el, hogy jól érzi magát a melltartóban, miközben megkapja a kívánt támogatást.

skims_u_jdonsa_gok_o_szre_melltarto_k_e_s_alakforma_lo_fehe_rnemu_k_minden_me_retre_blogozine_blog_hu12.jpeg

Ez a SKIMS eddigi legnagyobb kampánya, és nem is lehetne nagyobb megtiszteltetés, hogy olyan csodálatos nőkkel dolgozhattam együtt, akik életre keltették. A bizalom belülről kezdődik, és ezzel a kampánnyal minden nőt összehozunk, hogy megünnepeljük minden testet és egyéniséget. – Kim Kardashian

A SKIMS bővítése három új melltartó kollekciót mutat be, köztük a Naked, a No Show Bra és a Weightless melltartó kollekciót. Mindegyik forma egyedi, és az új forradalmi konstrukciókból készült, amelyeket úgy terveztek, hogy laposabbak, formásak és simábbak legyenek, így kényelmes megjelenést és érzetet biztosítanak.

Sok nő késztetést érez arra, hogy hazaérve azonnal levegye a melltartóját, és  a SKIMS megígérte, hogy páratlan kényelmet biztosít azáltal, hogy olyan melltartókat dob ​​piacra, amelyek olyan érzést keltenek,  mintha nem is viselnék őket.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG ŐKET:

A melltartó kampányról természetesen készült videó is:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');